Reacties van cliënten

There are so many beautiful reasons to be happy...

“In het contact met Juliette heb ik een sfeer ervaren waar ik heel gemakkelijk zaken over mijzelf kon vertellen. De feedback en de wijze hoe ik mijn communicatie heb kunnen oefenen zijn een meerwaarde voor mij en mijn directe omgeving. Op een belangrijk punt in mijn leven heb ik houvast gezocht en gevonden. Ik kijk met een fijn gevoel terug de op coachgesprekken. Zij hebben mijn zelfvertrouwen vergoot in mijn functioneren en meer plezier in mijn leven gegeven”

Bron: een consultant

 

"Hallo Juliette, gisteren mijn spreekbeurt gehouden voor de klas. Ik zag er enorm tegenop. Ik word dan duizelig en krijg tintelingen in mijn handen. Dankzij de oefeningen die ik doe met het kloppen ging het veel beter. De klas moest zelfs lachen om de dingen die ik zei. Dat is me nog nooit overkomen".

Bron: een jongetje van elf jaar met spreekangst

"Door verschillende traumatische jeugdervaringen, reageer ik soms heftig in situaties die me onbewust herinneren aan vroeger. Na een sessie bij Juliette was de emotie bij de situatie die we behandelden verdwenen, tot op de dag van vandaag. Ik kan niet beschrijven wat een opluchting, ruimte en hoop mij dat geeft, maar ik koester het gevoel! En de zin 'Ook al voel ik me zo, ik hou toch van mezelf' komt regelmatig terug in andere moeilijke situaties".

Bron: een manager

"Beste Juliette, na jouw behandeling is EFT voor mij een heel simpele en effectieve methode gebleken om bepaalde emoties een plekje te geven. Het heeft me geholpen te ontspannen en heeft me meer zelf-vertrouwen gegeven. Bedankt daarvoor!"

Bron: een HR directeur

"Het Coachtraject dat ik volgde bij Juliette heeft me goed gedaan, ik was vooral gefocused op mijn angsten en onkunde, maar werd mij gaandeweg duidelijk dat ik mezelf mag zijn. Het lijkt alsof alles me beter af gaat en ik in een rustiger vaarwater ben gekomen. Het oefenen met Playmobil was meteen 'raak'. In eerste instantie vond ik het wat vreemd maar het werkt bijzonder confronterend. Ik heb veel nieuwe inzichten gekregen. Juliette is integer, doortastend en zet je aan het denken".

Bron: een leidinggevende

"De coaching van Juliette heeft mij inzicht gegeven in het functioneren van mijn familie en mijn positie daarin. Ik heb hierdoor rust/berusting gevonden in mijn relatie met mijn moeder".

Bron: een dochter na 3 gesprekken
 

Op verzoek van en omwille van de privacy worden de namen van de bronnen niet weergegeven.

Praktijk Strategische Coaching