EFT practitioner

follow your dreams,
transform your life

EFT is de afkorting van Emotional Freedom Techniques. Het is een eenvoudige manier van (zelf-) behandeling waarmee zowel volwassenen als kinderen zichzelf bevrijden van vast-zittende emoties. Die emoties zijn vaal als een soort elastiekje verbonden aan vroegere gebeurtenissen. Met EFT maak je dat elastiekje los. Dat voelt bevrijdend. De basisgedachte van EFT is dat iedere negatieve emotie wordt veroorzaakt door een storing in het energetisch systeem. EFT heeft ertoe geleid dat op een geheel nieuwe en eenvoudige wijze emotionele blokkades kunnen worden opgeheven. Deze methode is veilig voor iedereen en vergroot het gevoel van eigenwaarde.

In 2013 rondde ik de gecertificeerde opleidingen EFT voor professionals level 1,2 en 3 af, en in 2014 in Brighton (UK) het EFT Matrix Reimprinting certificaat.

EFT

 

 

Met EFT hef je emotionele belemmeringen op. Je klopt met je vingers op meridiaanpunten op je lichaam.
Hierdoor raak je angsten en spanningen kwijt en voel je je weer veilig.

Zelf doen

EFT is een methode die je zelf toe kunt passen. Simpel, effectief en grondig.
In een aantal sessies leer ik je deze techniek. Daarbij hoef je niet over nare gebeurtenissen te vertellen.
De basisgedachte van EFT is dat blokkerende emoties zoals angst worden veroorzaakt door een storing in ons energetische systeem.
Door een serie meridiaanpunten aan te tikken wordt de energetische storing opgeheven.
Het mooie van EFT is dat je er zelf mee aan de slag kunt!
Je bevrijdt jezelf van emoties die je in de weg zitten.

 

 

 

 

 

 

 

Ieder kind heeft wel eens last van nare gevoelens. Dat is normaal. Maar als die gevoelens steeds weer terugkomen en niet over gaan, dan is er meer nodig. Je kunt dan kiezen voor een hulpverlener. Dit kost tijd, geld en kinderen schamen zich er vaak voor. EFT is een prettig alternatief.

Fantastisch voor kinderen en tieners

EFT is een fantastisch hulpmiddel voor kinderen en tieners die iets naars hebben meegemaakt en daar blijvend last van hebben.
Dit kan bijvoorbeeld zijn: gepest worden, een onveilige thuissituatie, een ernstig ongeluk, een ziekte, scheiding, overlijden van naasten of minder ingrijpende gebeurtenis zoals angst voor een spreekbeurt of verhuizing tegen je zin. Maar ook hoog gevoeligheid of hoog sensitieve kinderen hebben baat bij mijn behandelingen. Kinderen met woede uitbarstingen of onhandelbaar gedrag zijn vaak na één of twee behandelingen alweer zichzelf. Dat wilt u als ouder toch graag?
Met EFT leert uw kind om de onaangename gevoelens achter zich te laten. Het kan zich dan weer op de toekomst richten en zich ergens op verheugen. Ook kinderen met ADHD en andere ontwikkelingsstoornissen hebben er vaak baat bij om van hun onrust af te komen.

 

 

 

Kinderen

mATRIX

 

Matrix Reimprinting is een verdieping van EFT ontwikkeld door Karl Dawson. ("Rewrite your past, Transform your future").

Transformeer je blokkerende overtuigingen

Matrix Reimprinting is ontstaan uit EFT, maar gaat een stap verder: de herinnering zelf wordt letterlijk getransformeerd.
De beperkende onbewuste overtuigingen of scriptbesluiten zoals "ik doe er niet toe, ik mag niet gelukkig zijn" laat je daarmee los.
Met deze methode ‘stap je binnen’ in een traumatiserende herinnering.
Gedurende de sessie transformeer je het beeld van die herinnering. Je bevrijdt jezelf van zware gebeurtenissen uit het verleden.
Dit stelt je in staat om je overtuigingen los te laten die je toen gemaakt hebt.

Met Karl Dawson - Brighton 2014.

Praktijk Strategische Coaching